Alla inlägg den 5 augusti 2012

Av catta85 - 5 augusti 2012 17:55

Nu har jag och frun varit med Viggo och Ebba i Göteborg hela helgen . Dom stora grabbarna var hos sin pappa som bor där . Alfred var hos bästa moster Stefan . Vi kom ner i fredags vid 10 och då gick vi lite i affärer . Hittade en hel del kläder till mig själv faktiskt.Jag och frun hade gjort plättar som vi hade med oss och käkade till lunch. Sen så tog vi en promenad bort till universum . Vi passade på och checka in på vårat vandrarhem innan vi gick in på universum . Sen var vi på universum från kl 14 - till 18 . Vid 18 så lämnade vi dom stora grabbarna till sin Pappa. Vi andra fyra drog en sväng in till stan och åt lite . Var väl hemma runt 21 . Då var man rätt så trött. Men inte Viggo för han babbla på som bara den.

Lörden började med att vi åkte in och åt frukost och titta i lite affärer och som vanligt hittar man alltid nått snyggt ;)Sen så åkte vi för en heldag på Liseberg . Viggo skriker som bara den när han ser Lisebergs kanninen . Jag åkte mest med Viggo . Gillar inte karuseller . Ebba gillar och åka karusell så hon och Carola åkte dom otäcka . Viggo vann en koala, plopp, och chips . Jag vann en daim åt frun . Vi var kvar tills det stängde så det blev en riktig heldag . Kom dit vid typ 12 .

Idag så väckte Carola mig vid 8.30 då skulle vi packa ihop och ytterligare lite shopping :)

Är påväg hem nu. Och jag hade gärna stannat längre . Saknar att bo i en större stad. Tycker alltid det är tråkigt att åka hem när man är i en större stad . Mindre städer har sina fördelar och är jätte mysigt men jag saknar ändå det större . Behöver inte va Göteborgs stort utan skulle kunna nöja mig med Skövde eller jönköping . Får väl se nån gång i framtiden

Ovido - Quiz & Flashcards