Alla inlägg den 23 augusti 2013

Av catta85 - 23 augusti 2013 18:05

Tänk att första veckan för barnen i skolan och på dagis redan har gått . Även jag är inne på min första arbetsvecka , vardagen rullar alltså på.

I tisdags fick jag ett meddelande av min kära vän

Jag var inte alls motiverad att springa några intervaller . Men jädrar va skönt det var när det var klart. Många avskyr ju å springa backintervaller och jag ska inte sticka under stolen med att det är jobbigt men jag gillar ändå det på något sätt . Och jag kände att jag hade mer ork och kraft denna gången än förra . Märks att träningen börjat komma in i ett flyt igen . Tack Fia för den sparken i baken den behövdes :)

Kommer även att börja med lite ny träning nästa vecka det känns spännande . Blir motionsboxning med ett gäng tjejer 1 gång i veckan . Kommer köra det lördag fm så jag missar ju varannan gång eftersom jag jobbar varan helg. Har aldrig gjort det förut men det känns riktigt spännande å börja är taggad till 1000

Igår va jag inte alls sugen på å göra nån träning . Ville helst ligga i soffan och glo på tv . Men jag hade bestämt mig innan att jag skulle cykla när ungarna lagt sig. Och nu står ju motionscykeln i vardagsrummet så nu kan jag ju cykla och glo på tv samtidigt . Har en mapp med bilder som jag glor på när motivationen tryter . Och just denna motiverade mig igår .

Ovido - Quiz & Flashcards