Alla inlägg under augusti 2012

Av catta85 - 19 augusti 2012 15:26

I fredags blev det 5:an på berget . Var riktigt skönt. Helgen har varit riktigt lungn.

Imorn så börjar skolorna igen . 2 st börjat 2:an och 1 börjar 3:an galet vad tiden går fort och Viggo har ju börjat på dagis. Han var själv där första gången i fredags . Gick jätte bra . Blev jätte sur när jag kom och hämta honom för han ville stanna längre. Men det är skönt när barnen trivs . Dom stora tycker det ska bli roligt att få börja på en helt ny skola .

Av catta85 - 15 augusti 2012 23:33

Nu har jag redan jobbat 4 veckor efter semestern . Sjukt vad tiden går fort. Vi började inskolningen av Viggo i måndags . Funkar jätte bra , blev sur för att det inte var nått dagis idag eftersom fröknarna skulle på något annat i eftermiddag så det är ju ett bra tecken :) .

På måndag så börjar dom tre stora i skolan igen. Dom tycker det ska bli roligt att börja igen. Spännande att få börja på en helt nybygd skola.

Nej nu ska jag försöka sova. Ska upp och jobba imorn .

Av catta85 - 9 augusti 2012 22:31

Har ju ett mål som jag tränar inför nu och det är ju Göteborgs varvet i maj nästa år. Men kom att tänka på det igår att jag har inte satt upp en vikt som jag vill nå . Tittade på mig själv i spegeln idag på jobbet . Och tänkte att om jag inte går ner ett gram till så kan jag ändå va stolt över mig själv . Har tappat 14,4 kg och från 52 i byxor till 44 och inte behöver dom va stretch heller . Från XL till M i tröjor . Kom och fundera på hur andra har gjort när dom satt upp sin målvikt. Har man liksom kollat BMI och bestämt att man ska satsa på 25 och sen räknat ut hur mycket man väger då och satt upp målet . Är det nån som vill dela med sig hur dom tänkt så får dom gärna dela med sig :)

Det var dagens tankar :)

Av catta85 - 8 augusti 2012 23:11

Har kommit på att instagram är riktigt roligt. Både att följa andra och lägga upp bilder själv!

Idag när jag cyklade till jobbet så var det verkligen som himmelen öppnade sig . Jag var totalt dyngsur när jag kom fram . Mindre roligt.

Är verkligen super nöjd med kläderna jag köpte i Göteborg . Kläder är ju verkligen skit roligt när det finns så mycket att välja på. Känns lite konstigt att kolla på normal stora kläder, där "alla" andra köper kläder och inte behöva gå längst in i butiken till en hörna med ett litet urval stora kläder som jag ändå inte vill ha ,och går till herr avdelningen istället . Bara för man är större vill man inte se ut som en tant vilket jag ofta tyckte kläderna gjorde på stor avdelningen ! Jag är bara 27 inte 47 . Och det är ju faktiskt många i min ålder som är större och faktiskt inte heller vill se ut som nån Eva-Lena 47 år gammal .

Nej nu ska jag försöka sova.

Av catta85 - 5 augusti 2012 17:55

Nu har jag och frun varit med Viggo och Ebba i Göteborg hela helgen . Dom stora grabbarna var hos sin pappa som bor där . Alfred var hos bästa moster Stefan . Vi kom ner i fredags vid 10 och då gick vi lite i affärer . Hittade en hel del kläder till mig själv faktiskt.Jag och frun hade gjort plättar som vi hade med oss och käkade till lunch. Sen så tog vi en promenad bort till universum . Vi passade på och checka in på vårat vandrarhem innan vi gick in på universum . Sen var vi på universum från kl 14 - till 18 . Vid 18 så lämnade vi dom stora grabbarna till sin Pappa. Vi andra fyra drog en sväng in till stan och åt lite . Var väl hemma runt 21 . Då var man rätt så trött. Men inte Viggo för han babbla på som bara den.

Lörden började med att vi åkte in och åt frukost och titta i lite affärer och som vanligt hittar man alltid nått snyggt ;)Sen så åkte vi för en heldag på Liseberg . Viggo skriker som bara den när han ser Lisebergs kanninen . Jag åkte mest med Viggo . Gillar inte karuseller . Ebba gillar och åka karusell så hon och Carola åkte dom otäcka . Viggo vann en koala, plopp, och chips . Jag vann en daim åt frun . Vi var kvar tills det stängde så det blev en riktig heldag . Kom dit vid typ 12 .

Idag så väckte Carola mig vid 8.30 då skulle vi packa ihop och ytterligare lite shopping :)

Är påväg hem nu. Och jag hade gärna stannat längre . Saknar att bo i en större stad. Tycker alltid det är tråkigt att åka hem när man är i en större stad . Mindre städer har sina fördelar och är jätte mysigt men jag saknar ändå det större . Behöver inte va Göteborgs stort utan skulle kunna nöja mig med Skövde eller jönköping . Får väl se nån gång i framtiden

Av catta85 - 2 augusti 2012 15:56

Har haft lite bloggtorka ett par dagar .

Började jobba förra veckan efter 4 veckor semester. Va roligt att komma tillbaka till jobbet och träffa alla igen .

Har letat efter mitt leg ett par dar. Och idag så hittade jag det . Hade som vanligt lagt det på ett smart ställe ;) så smart så jag fick leta som bara den.

Nästa vecka så börjar inskolningen av Viggo på dagis. Tror han kommer tycka att det är roligt att börja :) Alfred får va hemma minst ett år till sen är det hans tur att börja .

Ovido - Quiz & Flashcards